Tabung Balik Rumah

4 Sep 2014

PERKAHWINAN HANISAH + IN

Assalamualaikum.We meet again:)
Da abes belajar ni ramai la kkwan yang hantar kad undangan. Masing-masing da masuk fasa baru. kenduri kawin yang wajib saya pergi of course my best best best friend ever Hanisah Abd Rahman. Tahniah  kawan baik tersayang saya, Nisa and her Prince Charming, Ashraf Solihin yg dah menamatkan zaman muda mudi dorang.May Allah bless you. Insyaallah. So happy for both of you.
Untuk nisa, tq jemput kite (nickname saya ngn kkwan) n kkwan laen jadi bridemaids.Seronok sangat  bridemaids bergambar smpai lupa kt org kampung kiri kanan.Haha.saya ngn nisa memang da kenal lama since diploma lagi. Bayangkanla since diploma lagi duduk sebilik, 5 sem plak tu, pastu continue lagi till degree..tambah plak satu sem, 6 sem 3 tahun duduk sebilik ngn dia. Satu kelas, satu course, satu kolej, suka duka smua ngn dia...:( da abes study pun nk cerita apa2 carik dia jgkkk:( sekarang nisa da kawin...(x percayaaaa...) .

Meh kite share gamba wedding kat rumah nisa untuk tatapan adik-adik manis n hensem di luar sana


Inilah pelamin yang gojeees ituu...New trending i think.u all yg da kawin mesti berangan nk bersanding lagi sekali kan.  Nak pelamin cmni jgkkk...(jerit dalam hati...haha)


Hello everybody...kamilah flower girls tuu...


Sory..x abes lagi...haha



Ya betul.Kami jakun:) 


Kekuningan tu  kakak,ipar n anak buah nisa...cntikk baju dorang...
Kami tengah tunggu ketibaan pengantin


Surprisssedd! Inilah pengantin yang coomel tu..u so beautiful nisaaa...today is your day!


Pengantin datang naik skooter tuu...


Hobi dorang memang berborak atas pelamin...haha


Bagai pinang dibelah tujuh tak. hehe...kiding.


Tak rugi sape bli monopod


Inilah kkwan kesyangan saya satu kelas di UITM . Yang ni kalu x datang x meriah la knduri.


Kawan baru saya Ain dan Malina


Hari nisa hari kami juge...hak3x


Husband saya very sporting. He let me spent the whole day with my friends. Tq benarkan kite jadi flower girl untuk kawan baik kite. I love u abang. 


Sekarang group kitorang  hanya tinggal dua orang yang belum tamatkan zaman bujang.Kila bakal menyusul bulan 9 ni (Insyaallah) . Naila will be next...tunggu..
So, hai nisa, kami bertiga ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU .SELAMAT MENJADI ISTERI YANG SOLEHAH UNTUK IN.SEMOGA AWAK BERDUA DIBERKATI DAN DIRAHMATI ALLAH.WE LOVE U NISA..
*FrIeNdShIp 4EvEr*
*LeHa*nIsA*nAiLa*KiLa*